Gastrobaar Charlotte tutvustus

Alustasime praktikat 6. september 2023. aastal Hispaania linnas Cácereses, mille vanalinn on kantud UNESCO maailmapärandi nimistusse. Cáceres on Extremadura linnade seas Badajozi järel suuruselt teine. Oma praktikakohaks saime gastrobaar Charlotte. Charlotte gastrobaar ei tegele cateringiga.




Charlotte äriidee on viis-ühes. Nad on koostanud menüü selliselt, et neil käib nii noori kui ka vanemaid kliente. 
Menüüsid on neil mitu. Charlottes on hommikusöögi pakkumised, lõuna- ja õhtusöögid. Joogikaart on neil väga mitmekesine. Hommikusöögi pakkumisi saab vaadata leti ees olevalt menüüstendilt või internetis. Hommikusööke serveeritakse kuni kella poole üheni. Jookide kõrvale serveeritakse snäkke alates lõunast.



Menüü on veebipõhine see tähendab, et ainult QR koodiga või minnes lehele https://comsitex.com/charlotte/?fbclid=IwAR1_379FqEL-7jgoBG_LMqIqB5HZBE3HYizuEnbsjOWjHRdYR8JyXzqdQkY

Ettevõtte töö on organiseeritud nii, et baaris kokku on korraga tööl tavaliselt kuus töölist . Baariletis on tavaliselt kaks inimest, üks teenindaja teenindab sees kliente, kaks teenindajat on terrassil ning üks ettekandja, kelle ülesandeks on toitude lauda viimine. Selline süsteem on selleks, et töö sujuks. Köögis on hommikuti kolm inimest, lõunal kolm kuni neli ning õhtuti kaks töölist. Charlottes on kaks vahetust 8:30-16:30 ja 16:30 kuni sulgemiseni. Hommikuti on tavaliselt kohapeal ka juhataja, kes kontrollib töö sujuvust ning abistab töölisi.  

Gastrobaaris saab laudu broneerida ja oma üritusi korraldada, olgu selleks näiteks sünnipäevad, pulmad jne.

Ruumide paigutus Charlottes uksest sisse minnes on baar ning istekohad ja baarilett, leti kõrvalt läheb kaks ust ühest saab kööki ja teisest wc-sse. Köögist saab laoruumi, kus nad hoiavad oma tooraineid ning jooke. Laoruumist saab ka õue. Köögitöötajad saavad wc-sse laoruumis asuvast uksest. 
Charlottes käivad hommikuti kaubatarnijad ning kohalikud kaupmehed, kes toovad kõik vajalikud toorained ja joogid.


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Liisbethi praktika Charlottes